Onze activiteiten 2016 - 2021

We deden iets fout... NOS Jeugdjournaal

Samen met Likoed Nederland hebben we in 2017 de NOS op de vingers getikt toen ze een eenzijdig filmpje uitzonden in het NOS Jeugdjournaal over kinderen in de Gazastrook. Hoewel de NOS hoofdredacteur in eerste instantie niets van een rectificatie wilde weten is er uiteindelijk toch een rectificatie online geplaatst waar de redactie toegaf eenzijdige informatie te hebben verspreid waarbij de nadruk teveel lag op een beschuldiging aan Israël

Lees meer

Inspreken gemeente Amterdam

Een van onze activiteiten was het inspreken en overhandigen van een petitie aan de gemeenteraad van Amsterdam, en een petitie aan burgemeester Halsema tegen de haat op de DAM.

Overhandigen petitie voor de IHRA definie

Aan voormalig ChristenUnie kamerlid Voordewind hebben wij een petitie overhandigd om de IHRA definitie antisemitisme op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Dit resulteerde later in een motie van Kees van der Staaij (SGP) welke is aangenomen met een Kamermeerderheid.

Erik Veldhuizen overhandigd de petitie met meer dan 5000 handtekeningen.

Tegen Nazi bijeenkomst in Den Haag

Petitie tegen de demonstratie

Geen Nazi demonstratie in Den Haag !! Teken de petitie

In 2019 schrijft de website Joods.nl:

De organisatie “Dutch support for Israël” is op Change.org in petitie gestart tegen de gemeente Den Haag die een antisemitische demonstratie van de openlijk neonazistische paramilitaire groepering Racial Volunteer Force (RVF), op 28 september, niet op voorhand verbieden. De Racial Volunteer Force ondermijnt de democratische waarden waar we in Nederland voor staan.

Lees meer

Add a title

You can use this element to explain to visitors what you do or inform them about other subjects. For instance, what is your passion and why or what does your company offer, i.e. products and services. You can hide this element in the menu on the right

Read more